Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ing.Rudolf Kitler_prezident ČSSR

23. 9. 2009 9:59
Mě by spíš zajímalo co to musí být za kašpara

že se pokouší psát něco s takovým nablblíkem jako je Viewegh a ještě k tomu přes iDNES.

0 0
možnosti

Vítek P.

23. 9. 2009 11:30
Re: Mě by spíš zajímalo co to musí být za kašpara

Tomu se říká sbírání zkušeností. Nemusí to být dobré zkušenosti. I setkání s nablblíkem nebo kašparem vás může obohatit … :-)

0 0
možnosti

Alcator

23. 9. 2009 9:42
Chybné chápání slova cenzura

Z principu není možné, aby se nestátní subjekt dopouštěl cenzury. Lidé bůh ví proč mají rádi slovo cenzura, používají ho všude možně, nadávají moderátorům zdejších diskuzí do Cenzorů, aniž by chápali, co to slovo znamená.

To, na co byste si měl stěžovat, ovšem měl byste si na to stěžovat administrátorům/programátorům příslušného vkládacího formuláře (nevím, jak přesně to ohledně blogrománu funguje), je, že po odeslání příspěvku při jeho odmítnutí nedojde k vypsání srozumitelné chybové hlášky, která by posloužila jako vodítko při "odhalování problému". Ať už by tato hláška byla "Filtr neakceptoval znaky 1358-1363 vašeho textu", nebo "Fatal error in SQL query, unterminated string", dalo by se s tím něco dělat (pozn.: To druhé by značilo, že to programátoři pěkně sprasili.)

Pokud se objeví bílá stránka nebo se formulář pro vkládání načte znovu,jako by se nechumelilo, je něco šeredně špatně. Ale není to cenzura, je to špatné programování.

0 0
možnosti

Vítek P.

23. 9. 2009 11:35
.

Děkuji za názor, tady šlo o to, že systém příspěvek přijal a někdo ho manuálně neodsouhlasil. Případně ho neodsouhlasil systém na základě klíčových slov. Týkalo se to i desítek textů ostatních zklamaných pisálků.

Spíš než cenzura by se tomu mohlo říkat svévolné vyloučení ze soutěže.

Hezký den …

:-)

0 0
možnosti

Vítek P.

23. 9. 2009 9:39
Moje návrhy:

Když už cenzoři mají potřebu cenzurovat, tak navrhuji, aby „vypípávali“ slova, která se jim nelíbí od druhé slabiky. A samozřejmě, aby všechny texty byly uveřejněné.

Dále by se mi líbilo, kdyby texty, které prošly prvním sítem a dostaly se k posouzení panu W., byly nějak označené. Myslím si, že i to člověku udělá radost, když uvidí, že sice nebyl nejlepší, ale byl jeden z třiceti.

Hezký den

:-)V

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1976x
Hledám a zažívám Zdraví a Štěstí a podle toho i píšu ...

Spolu s Mínou píšeme o štěstí … Šťastní lidé

Další zápisky si můžete přečíst na osobnějším blogu DeoSum.Com

Můj byznys: Osobní byznys … Živte se tím, co milujete

Šířím myšlenku poctivých peněz.

(Některé kliparty Copyright © 1999 Corel)

Seznam rubrik