Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč jsou dlouhovlasé ženy moudřejší …

Dřív jsem si myslel, že dlouhovlasé ženy jsou slepice, které nemají nic lepšího na práci než si fénovat hlavu. Celé hodiny sedí před zrcadlem a češou se a fénují. Jejich největší starostí jsou roztřepené konečky vlasů. Z toho věčného fénování jsou mírně nahluchlé a mají mírně vybzučený mozek. Pokud se jedná o odbarvené blondýny, mají mozek ještě mírně vyleptaný. V bazénu je s nimi nuda, protože se bojí potopit, aby se jim nenamočily vlasy. A když se jim přeci jen namočí, půl hodiny na ně musíte čekat, než se vyfénují.

Teprve když jsem sám okusil, jaké je to mít delší vlasy, přišel jsem na to, že je to jinak. Ano, jsou mezi dlouhovlasými ženami i výše uvedené slepicoidní typy. Ale jsou mezi nimi i nádherné a moudré bytosti, které vědí, co dělají. Jejich dlouhé vlasy jsou celoživotní investice. Těmto se chci omluvit za svůj předsudek a o těchto a o jejich tajemství dnes budu psát.

Tajemství žen s dlouhými vlasy spočívá v česání a rozčesávání vlasů. Když si ženy češou dlouhé vlasy, jejich mozek se přelaďuje do zvláštního stavu mimosmyslového vnímání, kdy se pomocí intuice nalaďují na zdroj Informací, Energie a Světla. Stávají se moudrými, někdy až nadpozemsky. Ano milé děti, dlouhovlasé ženy při česání komunikují se samotným Stvořitelem. (Většinou Stvořitele do článku zamontuji až nakonec jako Deus ex Machina, dnes ho dávám doprostřed a nakonec dám Ježíše. Protože kde je Bůh a Ježíš, tam je to o duchovnu.)

Pár filosofů a vtipálků se již přede mnou pokusilo přijít s myšlenkou, že dlouhé vlasy fungují jako anténa, pomocí které ženy získávají energii kundalíny zvanou též hadí síla. Právě hadí síla je to, co muže na ženách podvědomě přitahuje a odtud i pramení nepříliš lichotivé pojmenování přitažlivé ženy „ku*da“.

Přiznám se, že jsem myšlenku dlouhých vlasů jako přijímače energie také papouškoval, než mi došlo, že jako přijímač energie nefungují samotné vlasy, ale že dochází k myšlenkovému spojení při česání. Našlo by se i vědecké zdůvodnění. Typická žena má při česání mírně skloněnou a mírně nakloněnou hlavu a oči vytočené nad horizont a dýchá pomalu a pravidelně. Tím se její mozek přelaďuje do takzvané hladiny alfa. Hladiny, která je branou k mystickým zážitkům. Co víc, dochází k posilování pravé intuitivní mozkové hemisféry, proto jsou ženy více pocitovější a méně rozumovější. Dlouhé vlasy a krátký rozum je (hloupá) nadávka ženám od někoho, kdo používá víc rozum než cit a rozum je mu vším. Kam nás tito „rozumní“ a necitliví mužové dovedli, vidíme kolem sebe. Války, finanční krize. A přitom by stačilo ke zlepšení světa tak málo. Víc žen a „mániček“ do politiky a nakoupit jim hřebeny.

Typickým představitelem zdegenerovaného muže je voják. Krátké vlasy, málo česání, málo intuice, potlačené pocity, schopný poslouchat nesmyslné rozkazy.

Bratři a sestry, přicházím, abych před světem odhalil jedno z největších tajemství.

Česání vlasů je přímá cesta k Bohu, Stvořiteli, Zdroji, Osvícení, Dokonalosti …

Už nemusíte číst pořád dokola bibli a říkat Bohu modlitby a doufat, že vás vyslyší. Nebojte se, ví o vás. Můžete se na něj napojit přímo. Stačí k tomu hřeben a vlasy. Kdo je plešatý, může česat svého partnera anebo svého psa. Předpokládám, že tento článek vzbudí nevoli v církvích, kterým se jejich ovečky s hřebeny rozutečou po světě, aby nabraly informace, Energii, Světlo a Lásku přímo od Zdroje. Takový je holt život, pravda vítězí.

Nyní mne prosím omluvte, jdu se učesat, abych načerpal inspirující myšlenky pro další článek …

---

Vracím se, protože bych málem zapomněl na slíbeného Ježíše. Jistě si vybavujete z filmů, že i on měl dlouhé vlasy. Jistě jste slyšeli o jeho kázání na hoře. Jenže ono se jednalo především o česání na hoře. Ježíš tehdy vystoupil na horu a vyzval zástupy, aby se učesaly a tímto tajným rituálem se napojili na samotného Boha a mohli tak sdílet Ducha svatého. Žel v takzvaně svatých knihách byla tato informace pozměněna, aby se tajemství dlouhých vlasů a jejich česání nedostalo mezi lidi. Stejně tak byl pozměněn smysl věty: "Je mnoho vyholených a málo učesaných", což byla výzva k vyšší bdělosti a sebezpytu. Tato věta byla vyprázdněna a pozměněna do podoby je mnoho povolaných a málo vyvolených. Jakoby nás Bůh nemiloval všechny a rozděloval nás na povolané a vyvolené. To my sami se vyvolujeme stát se božím synem či dcerou. Bůh čeká s otevřenou náručí na každého. I na toho největšího hříšníka.

---

Jo a ještě něco. Peklo není, to nás jenom tak straší … Peklo si dělají lidé sami tím, že mají krátké vlasy, málo se češou, jsou málo „napojení“ a dělají hlouposti.

Autor je vlasový fetišista a výrobce (neúspěšného) šampónu Husťák zelená síla pro vaše krásné dlouhé vlasy. Doporučené čtení pro ty, kdo ještě nemají dost … Tajemství žen s dlouhými vlasy.

Autor: Vítek Paroulek | pátek 28.1.2011 10:01 | karma článku: 12,16 | přečteno: 1476x
  • Další články autora

Vítek Paroulek

Komu slouží uprchlíci a „uprchlíci“?

Máte pocit, že se „představitelé Evropy“ zbláznili? Cožpak nevidí, že tu většinou nejde o uprchlíky před válkou, ale o invazi ekonomických migrantů a devastaci Evropy v přímém přenosu?

10.9.2015 v 10:31 | Karma: 24,95 | Přečteno: 1071x | Diskuse| Ostatní

Vítek Paroulek

Vidlák v pětihvězdičkovém hotelu

"Vidlák, vidlák, drží v ruce vidle. Jde kolem druhej, nese si dva kýble." ... zpívám si mojí oblíbenou písničku a mířím do pětihvězdičkového hotelu na setkání vidláků.

31.12.2014 v 11:05 | Karma: 14,47 | Přečteno: 1234x | Diskuse| Ostatní

Vítek Paroulek

Nikdy se nevzdávej!

Rosnička Žvanilka se vyhřívala na kameni a přemýšlela o tom, čím bude, až vyroste: „Mohla bych být spisovatelka. Znám spoustu příběhů a dokázala bych je vyprávět od rána do večera. Nebo zpěvačka... mám dlouhý jazýček a umím vyluzovat líbezné tóny. Nebo...“ v tom zaslechla známý zvuk: Klapy, klap!

28.7.2014 v 9:02 | Karma: 10,22 | Přečteno: 674x | Diskuse| Letní povídka

Vítek Paroulek

Miluji peníze ♥

Buddha se vzdal bohatství a odešel hledat Osvícení. "Je snadnější, aby velbloud prošel uchem jehly, než aby boháč vešel do Božího království", píše se v bibli.

26.11.2013 v 11:03 | Karma: 16,00 | Přečteno: 1151x | Diskuse| Ostatní

Vítek Paroulek

Teorie domácího bordelu

Nepřináším vědeckou teorii chaosu, ale postřeh, který dokáže vysvětlit, proč mají někteří lidé doma bordel a přitom bychom to do nich neřekli.

19.5.2013 v 13:01 | Karma: 10,35 | Přečteno: 947x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

Trumpova potenciální viceprezidentka zastřelila fenu. Byla nevychovaná, napsala

27. dubna 2024  21:46

Guvernérka Jižní Dakoty Kristi Noemová, kterou by si exprezident a předpokládaný republikánský...

Rusko útočilo na zařízení, která zajišťují dodávky plynu do EU, řekl Zelenskyj

27. dubna 2024  20:14,  aktualizováno  20:33

Sledujeme online Sobotní vzdušný útok ruských sil na energetickou infrastrukturu Ukrajiny cílil na plynárenská...

Povolení stavby do měsíce a online. Úředníci v obavách, mezi stavaři skepse

27. dubna 2024

Premium Místo obíhání stavebních úřadů a shánění razítek k povolení stavby nebo rekonstrukce bude lidem...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1976x
Hledám a zažívám Zdraví a Štěstí a podle toho i píšu ...

Spolu s Mínou píšeme o štěstí … Šťastní lidé

Další zápisky si můžete přečíst na osobnějším blogu DeoSum.Com

Můj byznys: Osobní byznys … Živte se tím, co milujete

Šířím myšlenku poctivých peněz.

(Některé kliparty Copyright © 1999 Corel)

Seznam rubrik