Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Utajované vědecké projekty

Čas od času trefím na text nějakého příznivce konspiračních teorií (spiknutí). Utajovaná věda je prý o mnoho desítek (stovek) let vepředu a to, co se dostane na veřejnost je jenom malá část.

Už dávno jsou prý vymyšlené miniaturní zdroje nevyčerpatelné energie, možnosti čtení myšlenek na dálku, ovládání lidí … komunikace s mimozemskými civilizacemi a učení se od nich, otázky veřejného a masového užití teleportace, využití vidění na dálku, cestování v čase, telepatický způsob komunikace, aktivace schopností našeho vyššího vědomí, zvýšení kapacity našich mozků, transformace DNA, léčení nemocí, otázky života a smrti …

Kdo za to může? Přeci takzvaní mocní tohoto světa.

Věřím tomu, že výše uvedené věci jsou možné, ale ani mocní a jejich věda s nimi zatím nedokážou zacházet na dostatečné úrovni. Jednoho dne budeme mít nevyčerpatelné a čisté zdroje energie a budeme vědomě komunikovat na dálku pomocí myšlenek.

Připouštím, že utajovaná (například vojenská) věda je o něco napřed, ale nevěřím na zázraky.

  • Za prvé, podívejme se, jakým způsobem vládnou takzvaní mocní (lépe jim říkat nemocní) tohoto světa. Tam, kde to jde, hrají divadlo demokracie a peněz a tam, kde to nejde, pošlou vojáky. Vojáky s pistolemi, samopaly, granáty a raketami. Takhle se válčilo už před několika tisíci let. Brutální silou. Někoho zabít a vyhnat mu duši z těla. Kde je ta slavná věda? Nebo jsou tak mazaní, že bojují tajnými zbraněmi a jako kouřovou clonu pro odvedení naší pozornosti používají zastaralé vybuchující technologie?

  • Z druhé si myslím, že kdyby ty slavné vynálezy existovaly, někdo by je vyráběl a prodával anebo sám využíval. Dostalo by se to ven. Lidé na konci života bývají ochotní poslouchat svoje svědomí a chtějí si vyrovnávat dluhy. Myslím si, že někdo, kdo má život za sebou a už nemá co ztratit, protože chápe, že kariéru ani peníze si do hrobu nevezme, by všechna ta tajemství s lehkým srdcem vykecal anebo vytiskl. I když si nedělám iluze, že by tomu uvěřila jen hrstka lidí a ostatní by ho považovali za blázna.

  • Za třetí. Čeho se takzvaní mocní nejvíc bojí? Toho, že přijdou o moc a o tu přijdou velice snadno. Tím, že umřou. Pokud je utajená věda několik desítek až stovek let vepředu, proč si tito mocní nedokážou prodloužit život anebo alespoň zajistit zdraví. Proč se o těch, kteří jsou viditelní, dozvídáme, že prodělali infarkt, operaci, jsou nemocní a umírají v nepožehnaném věku. Jak se zdá, ta jejich utajená věda je jim na prd.

  • Za čtvrté si myslím, že oficiální věda jako celek je slepá větev výzkumu. Vlastně by se ani neměla nazývat věda od slova vědět, ale spíš bádání od slova bádat. Většina vědců jsou badatelé či výzkumníci. Oficiální „věda“ je materialistická, kdežto skutečná věda je duchovní. Skutečná věda a vědění se nedělá v laboratořích pomocí měřidel, ale v myslích pomocí intuice. To, co dokáže mikroskop, dokáže lidská mysl také. Rozdíl je ten, že do mikroskopu musíte vložit vzorek, kdežto lidská mysl dokáže mikroskopicky prozkoumat buňku vaší stehenní kosti, aniž by se vás kdokoliv dotknul. Ten, kdo ví, se jednoduše naladí na buňku vaší stehenní kosti, načte z ní informace a na obrazovce své představivosti si jí vykreslí.

Mnoho lidí to neumí. A mnoho lidí ani netuší, že by něco takového mohlo být možné. Lidské schopnosti jsou pro většinu lidí doslova nepředstavitelné. Zatím.

  • Hlavní (pátý) důvod a vlastně jediný podstatný, proč si myslím, že (ne)mocní tohoto světa a jejich vědecké týmy dosud nedisponují zmíněnými technologiemi je ten, že ten, kdo stvořil tento svět, můžeme mu říkat Maestro Stvořitel, není žádný hlupák a počítá s takovými vykuky, kteří chtějí zneužít vědu pro svou moc, a proto jednoduše dosud nedovolil tyto technologie používat. Nejde tu ale jen o vykuky. Jde i o „obyčejné“ lidi. Jak by to na světě vypadalo, kdyby lidé měli nevyčerpatelný zdroj energie. Nebyli by omezení cenou energie a tak by se například neobtěžovali se zhasínáním. Jezdili by po světě prakticky zadarmo, výrobky by stály zlomek dnešních cen a nebyl by důvod k šetření. Tím, že je něčeho nedostatek a že každá věc má nějakou cenu, se člověk učí vážit si věcí. S nevyčerpatelným zdrojem energie by tento mechanismus selhal a lidé by se ve svém vývoji zastavili v konzumní společnosti (ještě víc než dnes). Proto očekávám, že bude spíš hůř, než lépe, aby lidé prozřeli.

Věda je na takové úrovni, kterou lidé zvládnou. A týká se to jak oficiální vědy tak té utajované. Lidé se dosud nenaučili používat svoji svobodnu vůli (o to ve hře na život jde), a s vyspělejšími technologiemi by nadělali víc škody než užitku. Připomeňme si například, jak člověk naložil s jadernou energií. Vyrobil z ní bombu. Co by se stalo, kdyby dostal tisíckrát výkonnější zdroj energie? Zase by vyrobil bombu. Energie jde totiž převést na teplo a teplo jde převést na tlak (jednoduše ohřeju vzduch) a tlaková vlna je na světě.

Utajovaná věda není utajovaná ve směru od (ne)mocných tohoto světa k ostatním, ale od Maestra Stvořitele ke všem lidem. Stvořitel pustí lidem jenom takové informace, na které jsou připravení. Například, aby se nevyhubili. Vyspělost vědy jde ruku v ruce s duchovní vyspělostí člověka.

Až lidé prozřou a na dnešní dobu budou hledět jako na dobu temna, a budou například vědět, že jadernou bombu by už nikdy neodpálili, pak budou na takové úrovni, kdy jim bude dovoleno používat vyspělejší technologie.

Do té doby se nemusíme bát, že mocní tohoto světa mají v tajných laboratořích anebo pod peřinou schovaný nějaký zázrak. Mocní tohoto světa melou z posledního. Rozpadá se jim finanční systém a antidepresiva nepomáhají. V křeči jsou schopní lecčehos, ale dobře to dopadne. Bude hůř, abychom prozřeli a pak bude lépe.

Naopak můžeme žít s vědomím, že pokud na sobě budeme pracovat, bude se nám zlepšovat intuice, pomocí té nám budou do života proudit informace, které nás povedou životem, uživíme se s daleko menším úsilím, budeme mít víc času na sebe, na své známé a zájmy a svět bude báječné místo k žití.

Svět je báječné místo k žití už teď :-)

Doporučené čtení …
Kdy (ne)bude objeven lék na rakovinu …
Kdy (ne)bude objeven nevyčerpatelný zdroj energie?

Autor: Vítek Paroulek | pondělí 6.9.2010 10:47 | karma článku: 12,25 | přečteno: 1915x
  • Další články autora

Vítek Paroulek

Komu slouží uprchlíci a „uprchlíci“?

Máte pocit, že se „představitelé Evropy“ zbláznili? Cožpak nevidí, že tu většinou nejde o uprchlíky před válkou, ale o invazi ekonomických migrantů a devastaci Evropy v přímém přenosu?

10.9.2015 v 10:31 | Karma: 24,95 | Přečteno: 1071x | Diskuse| Ostatní

Vítek Paroulek

Vidlák v pětihvězdičkovém hotelu

"Vidlák, vidlák, drží v ruce vidle. Jde kolem druhej, nese si dva kýble." ... zpívám si mojí oblíbenou písničku a mířím do pětihvězdičkového hotelu na setkání vidláků.

31.12.2014 v 11:05 | Karma: 14,47 | Přečteno: 1234x | Diskuse| Ostatní

Vítek Paroulek

Nikdy se nevzdávej!

Rosnička Žvanilka se vyhřívala na kameni a přemýšlela o tom, čím bude, až vyroste: „Mohla bych být spisovatelka. Znám spoustu příběhů a dokázala bych je vyprávět od rána do večera. Nebo zpěvačka... mám dlouhý jazýček a umím vyluzovat líbezné tóny. Nebo...“ v tom zaslechla známý zvuk: Klapy, klap!

28.7.2014 v 9:02 | Karma: 10,22 | Přečteno: 674x | Diskuse| Letní povídka

Vítek Paroulek

Miluji peníze ♥

Buddha se vzdal bohatství a odešel hledat Osvícení. "Je snadnější, aby velbloud prošel uchem jehly, než aby boháč vešel do Božího království", píše se v bibli.

26.11.2013 v 11:03 | Karma: 16,00 | Přečteno: 1151x | Diskuse| Ostatní

Vítek Paroulek

Teorie domácího bordelu

Nepřináším vědeckou teorii chaosu, ale postřeh, který dokáže vysvětlit, proč mají někteří lidé doma bordel a přitom bychom to do nich neřekli.

19.5.2013 v 13:01 | Karma: 10,35 | Přečteno: 947x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

Trumpova potenciální viceprezidentka zastřelila fenu. Byla nevychovaná, napsala

27. dubna 2024  21:46

Guvernérka Jižní Dakoty Kristi Noemová, kterou by si exprezident a předpokládaný republikánský...

Rusko útočilo na zařízení, která zajišťují dodávky plynu do EU, řekl Zelenskyj

27. dubna 2024  20:14,  aktualizováno  20:33

Sledujeme online Sobotní vzdušný útok ruských sil na energetickou infrastrukturu Ukrajiny cílil na plynárenská...

Povolení stavby do měsíce a online. Úředníci v obavách, mezi stavaři skepse

27. dubna 2024

Premium Místo obíhání stavebních úřadů a shánění razítek k povolení stavby nebo rekonstrukce bude lidem...

  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1976x
Hledám a zažívám Zdraví a Štěstí a podle toho i píšu ...

Spolu s Mínou píšeme o štěstí … Šťastní lidé

Další zápisky si můžete přečíst na osobnějším blogu DeoSum.Com

Můj byznys: Osobní byznys … Živte se tím, co milujete

Šířím myšlenku poctivých peněz.

(Některé kliparty Copyright © 1999 Corel)

Seznam rubrik